tiistai 24. helmikuuta 2009

Punajuuripihvejä, perunamuusia ja piparjuuri-jogurttikastiketta

Aina ei vain ehdi eikä jaksa kokata alusta loppuun saakka omin pikku kätösin. Esimerkiksi silloin, kun pitäisi lukea tenttiin ja on muutenkin ihan tyhmä päivä. Sellaisten päivien varalta olin ostanut pakastimeen Apetitin punajuuripihvejä (jotka muuten on vegaanisia) ja Oolannin luomuperunasoseainesta (eli keitettyä ja silputtua luomuperunaa). Tänään oli/on juuri sellainen päivä, ja molemmat tuotteet tekivät kauppansa. Piffien kyytipoikana piparjuuri-jogurttikastiketta ja terveellisiä elämäntapoja leikitään salaatin avulla.

Muusiin lykkäsin perunasilppua ja kauramaitoa (2:1-suhteessa), oivariinia, kuivattua persiljaa, valkopippuria, suolaa ja jauhettua muskottipähkinää. Pihveille ei tarvinnut tehdä muuta kuin paistaa, ja soossi syntyi maustamattomasta jogurtista, punasipulista, piparjuuritahnasta, suolasta, sokerista ja sitruunamehusta. Salaatti ihan perussalaatti ja kastikkeena sama kastike jota syön aina :p

Pihvit eivät nyt mitään ihan huikean ihmeellisiä olleet – aika mauttomia, mutta eivät nyt missään nimessä pahan makuisia. Ajoivat hyvin asiansa ja helpottivat tätä päivää huomattavasti. (Mutta pitänee silti joskus vaivautua tekemään ihan itse.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti