maanantai 9. maaliskuuta 2009

Punajuuri-sinihomejuustokeitto

5–6 annosta

500 g tuoreita punajuuria
100 g sinihomejuustoa (Bergader)
1 prk (à 150 g) ranskankermaa
1 iso sipuli
n. 7 dl kasvislientä
sitruunamehua
reilusti kuivattua timjamia

1. Pilko sipuli, kuori ja paloittele punajuuret.
2. Kuullota sipulit.
3. Lisää kasvisliemi, punajuurenpalat ja timjami. Keitä kunnes punajuuret ovat kypsiä.
4. Murenna sekaan sinihomejuusto, hämmennä kunnes se on sulanut kokonaan.
5. Lisää ranskankerma ja surauta soppa tasaiseksi sauvasekoittimella.
6. Pirskauta sekaan hieman sitruunamehua, tarkista maku. Tarjoile tuoreen persiljan ja ranskankermanokareen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti