12 keksiä
4 dl neljän vilja täysjyvähiutaleita
1 dl grahamjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g rouhittua suklaata
50 g rouhittuja pekaanipähkinöitä
1 dl ruokosokeria
0,5 dl hunajaa
1 luomukananmuna
1,5 dl luomumaitoa tai kauramaitoa
50 g rypsiöljyä
1. Sekoita kuivat aineet keskenään
2. Lisää muna, maito, hunaja ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
3. Ota taikinasta lusikalla nokareita leivinpaperille uunipellille erilleen toisistaan.
4. Paista 200 asteessa toiseksi ylimmällä tasolla 15+ minuuttia.
(Alkuperäisessä ohjeessa luki 7–8 minuuttia, mutta se ei kyllä riittänyt alkuunkaan. Ehkä huomattavasti pienemmissä ja ohuemmissa kekseissä.)
Kuva ei ole kovin edustava :D Luonnossa ovat onneksi paremman näköisiä, ja ennen kaikkea hyviä! Eikä omatuntokaan kolkuttele... pahasti ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti