keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Tomaatti-pastakeitto

4–5 annosta

1 prk (500 ml) paseerattuja tomaatteja
1 prk (400 g) yrttitomaattimurskaa
1 pkt (250 g) juustotäytteisiä tuoreravioleja
2 keskikokoista jauhoista perunaa kuorittuina
2 keskikokoista sipuli
3 valkosipulinkynttä
1/3 pkt (eli noin 70 g) maustamatonta tuorejuustoa
5 dl vahvahkoa kasvislientä
2 rkl pestoa
ruokosokeria

1. Pilko sipulit ja paloittele perunat.
2. Kuullota sipulit.
3. Sekoita sipuleiden sekaan pesto ja tuorejuusto.
4. Lisää kasvisliemi, perunat, tomaati ja sokeri, keitä miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat pehmeitä.
5. Surauta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.
6. Siirrä keitto takaisin liedelle, nakkaa sekaan raviolit ja keitä pari minuuttia, tai kunnes raviolit ovat kypsiä.

Todella täyttävää keittoa, kelpaa isompaankin nälkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti